Η A.B.CON. δραστηριοποιείται από το 2006, στο χώρο του οικοδομικού χάλυβα και της προκατασκευής σκυροδέματος, προσφέροντας μία σειρά προϊόντων και υπηρεσιών όπως

Η A.B.CΟΝ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Schnell και της Tecmor σε Ελλάδα και Κύπρο, παρέχει μία πλήρη σειρά  μηχανημάτων επεξεργασίας οικοδομικού χάλυβα.

Στην ευρεία γκάμα των μηχανημάτων συμπεριλαμβάνονται μηχανές κατασκευής ειδικού οπλισμού για έργα, όπως γέφυρες, τούνελ κ.ά.

Σε αποκλειστική συνεργασία με την Bianchi Casseforme Srl παρέχεται πλήρης σειρά μηχανημάτων και εξοπλισμού για μονάδες προκατασκευής σκυροδέματος (καλούπια, carousel, μαγνήτες, εξοπλισμός προέντασης κ.ά)

Σε συνεργασία με κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρίες, η A.B.CΟΝ διαθέτει ειδικό λογισμικό για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τον έλεγχο παραγωγής των βιομηχανιών του κλάδου.

Με την συμβολή εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού, παρέχεται πλήρης σειρά υπηρεσιών Aftersales.

Σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση καινοτόμων και προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων και υπηρεσιών, η χρήση των οποίων συνεπάγεται την βελτιστοποίηση της παραγωγικής δυνατότητας των μονάδων του κλάδου.

Στο πλαίσιο αυτό, η A.B.CON. εκπροσωπεί στην Ελλάδα και την Κύπρο κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, πάντα με την μορφή αποκλειστικών αντιπροσωπειών. Από το 2010, η A.B.CON. δραστηριοποιείται και στις αγορές της Αλγερίας, Τυνησίας, Λιβύης και Λιβάνου, με τοπικούς αντιπροσώπους.